Resultaten voor wastafel

wastafel
Vrijhangende wastafels vind je bij BadkamerXXL.
Heb je al genoeg opbergruimte, wil je gewoon geen kast onder de wastafel of heb je geen ruimte voor een compleet badmeubel? Dan is een vrijhangende wastafel een prima keus.Een vrijhangende wastafel combineren we meestal met een mooie designsifon en wastafelplug.
wastafel
EXOS. wastafel, barrièrevrij.
ANIMA wastafel met voetbediening. ANIMA wastafel met knie- of heupbediening. ANIMA wastafel met knie- of heupbediening. 460.00 mm Totale hoogte.: 520.00 mm Totale diepte.: Aan de favorieten toevoegen. ANIMA wastafel met knie- of heupbediening. ANIMA wastafel met knie- of heupbediening.
hetkempensriooltje.be
Wastafels Hubo.
Kijk onder Promoties voor de laatste folders en promoties. Of neem Contact met ons op en stel je vraag aan een Hubo medewerker. Op zoek naar een winkel? Zoek een winkel in jouw buurt. Ook open op zondag. van de zoekresultaten getoond.
wastafel
Wastafel kopen? Wastafels aan onklopbare prijzen! Shape. Shape. Shape. Shape.
Ga je voor het klassieke wit of eerder voor het stoere zwart? Opteer je voor een enkele wastafel of verkies je een dubbele wastafel? Daarbovenop heb je de keuze tussen een inbouw wastafel, een ondiepe wastafel en/of een opbouw wastafel!
wastafel
Wastafel - Wikipedia.
Wastafels in een openbaar toilet in Edinburgh, Schotland. Een wastafel of wasbak, in België ook lavabo 1, is een bak of kom gemaakt van porselein, glas, metaal, natuursteen of kunststof, die is bedoeld om water in op te vangen. 4 Zie ook.
wastafel
Wastafels - IKEA België.
Moet je 's' ochtends altijd vechten met je partner of je kinderen voor een plekje aan de wastafel? Waarom verwen je jezelf niet met een dubbele wastafel? Je lost het dagelijkse fileprobleem in de badkamer op en iedereen kan goed aan de dag beginnen.
wastafel
Wastafels wasbakken voor de badkamer kopen?
Beschikt de wastafel over een overloop, dan kun je zonder problemen een wastafel klikplug gebruiken. Hierbij klik je de plug open en dicht. Als de wastafel geen overloopgat heeft, dan wordt er vaak een niet-afsluitbare wastafelplug gebruikt om er voor te zorgen dat de wastafel niet kan overstromen.
Wastafel en voor toilet en badkamer Allibert.
WC en WC accessoires. Wastafels en wasbakken voor toilet en badkamer. Wastafels en opbouw waskommen. - Afmetingen -. Kleiner dan of gelijk aan 80 cm. Van 81 cm tot 100 cm inclusief. Van 101 cm tot 120 cm inclusief. 121 cm en meer. Kleiner dan of gelijk aan 80 cm. Van 81 cm tot 100 cm inclusief. Van 101 cm tot 120 cm inclusief. 121 cm en meer. Kleiner dan of gelijk aan 80 cm. Van 81 cm tot 100 cm inclusief. Van 101 cm tot 120 cm inclusief. 121 cm en meer. - Matieres -. Alle producten bekijken. Wastafel in porselein met enkele wasbak voor een ondiep badkamermeubel. Beschikbaar in 60 en 80 cm. Het product bekijken. Wastafel in polybeton met pure lijnen. Beschikbaar in 80, 90 en 120 cm. Het product bekijken. Wastafel in polybeton met groot legvlak. Beschikbaar in 60, 70 en 80cm met enkele wasbak en 105, 120 en 140 cm met dubbele wasbak.
B DUTCH waskom wastafel kom RECTANGLE opbouw wasbak - B Dutch.
B DUTCH waskom wastafel kom RECTANGLE. B DUTCH rechthoekige waskom wit RECTANGLE is een mat witte strakke design rectangle wastafel. Topkwaliteit materiaal, B-Solid. Dit topkwaliteit materiaal verkleurt/vergeelt niet en is zeer hygiënisch omdat het poriën-vrij is en geen naden kent.

Contacteer ons