Resultaten voor grafmonumenten glas

grafmonumenten glas
Materiaalinformatie: glas voor grafmonumenten.
Grafsteen van matte graniet gezoet waarop kubus en bol van gebouchardeerde hardsteen met glas daartussen verlijmd. Glas zand grotendeels toch - en ook beton bestaat grotendeels uit zand met toeslagmateriaal. Het spreekt voor zich dat deze materialen wonderwel te combineren zijn. In de jaren 50 van de vorige eeuw zijn veel kerkramen van glas-in-beton gerealiseerd. In grafwerken komt men glas in beton minder vaak tegen omdat het een hoge graad van technische specialisatie vereist. Gekleurd gesmolten glas. Het is niet moeilijk om snel wat glasscherven in een oven samen te smelten en ja, het lijkt wel toveren - je staat altijd weer verbaasd over de heldere schakeringen en de kleurenpracht. Als aan de kunstacademie st. Joost in Breda opgeleid beeldhouwer ben ik echter doorgaans minder te spreken over deze meest vrijblijvende hobby-resultaten: we moeten streng zijn - het zijn doorgaans geen beelden die een schoonheidsprijs verdienen of een spannend sculpturaal spel spelen met schaduw, diepte, reliëf, of structuren. Het zijn me te vaak mislukte schilderijen! het gaat niet altijd goed met glazen grafmonumenten: home materialen natuursteensoorten metaalsoorten beton glas hout keramiek.
grafmonumenten glas
Glazen grafmonumenten - Wagemaker Grafstenen Urnen.
Hierbij kunt u denken aan een glazen tekstplaatje of aan een glasaccessoire van glas. Enkele voorbeelden van elementen in het grafmonument van glas.: Elk ontwerp is mogelijk. Al meer dan 80 jaar ervaring. Eigen werkplaats met echte vakmensen. ABN Natuursteen Garantie - Staat voor garantie voor kwaliteit vakmanschap, en betrouwbaarheid. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.: Of kom langs Pascal: 6 te Middelharnis. Voor uitgebreid advies, verzoeken wij u vriendelijk vrijblijvend een afspraak te maken. Afgelopen jaar 2x perfect geholpen. Eerst met het uitzoeken van een monument voor mijn man. En augustus dit jaar met het kiezen van de goede tekst bij het overlijden van mijn schoonmoeder. - Lenie van Groningen. Enkele weken geleden in alle rust en naar goede tevredenheid een grafzerk uitgezocht bij firma Wagemaker. Zeer vakkundig geholpen, ruim assortiment, snelle levering en secuurvolle plaatsing, maken dat wij dit bedrijf, ook in nazorg, hoog waarderen. Close product quick view. Grafstenen in de aanbieding. Tekst op grafsteen.
sulla
Glazen grafmonumenten. HW GedenkstenenHW Gedenkstenen. Glazen grafmonumenten. HW Gedenkstenen.
In de Hoeksche Waard, vlakbij Rotterdam, Barendrecht, Zwijndrecht en Dordrecht hebben wij al diverse grafstenen van glas mogen plaatsen. Tags: Barendrecht, Gedenkstenen, Glas, Glazen grafsteen, grafmonument van glas, Grafsteen van glas, Hoeksche Waard, Zwijndrecht. Westdijk 9c 3271 LL Mijnsheerenland T: 0186-601788 F: 0186-601789 E: info@hwgedenkstenen.nl W: www.hwgedenkstenen.nl.
Kleurrijk gedenken met o.a. geprint glas, glas met laser, glazen grafmonument, blijvende herinnering.
Roskam Grafmonumenten Glas 319. Hout met glas. Kleurrijk strand/zee thema. Met glazen kunstwerk. Roskam Grafmonumenten Glas 312. Glas met RVS. Bel of mail mij terug. Hoogbree 80, 9403 JR Assen. T 0592 201 002 ook in de avonduren bereikbaar. Copyright: Roskam Grafmonumenten.
Glazen grafmonumenten.
Glasmonument op granieten sokkel GR022. Enkele glasplaat van helder glas met de vorm van de roos uitgesneden uit de glasplaat. Glasmonument regenboog GR012. Glazen grafsteen regenboog en een blauw gekleurde glasplaat voor het aanbrengen van de inscriptie. Enkele grafmonumenten grafstenen.
Mogelijkheden van Grafkunsten Grafkunsten.
Maar als alles uitgezocht is dan maken we een overzichtsontwerp waarop u toestemming kunt geven om het op die wijze te laten uitvoeren. Grafsteen met glas. U wilt de omgeving bij het grafmonument betrekken. U kunt voor de grafmonumenten van Grafkunsten ook gebruik maken van glas.
350 voorbeelden van glazen grafmonumenten - Den Hollandsche.
Lees meer over glaskunst, glasbewerkingen en -technieken en alle andere mogelijkheden met betrekking tot glazen grafmonumenten. categorieën en filters. filter_list filter style collecties person advies. bekijk model en prijs Modern en warm gedenkteken voor tiener. favorite_border Bewaar foto. bekijk model en prijs Eigentijds grafmonument van groen natuursteen. vanaf € 3100 favorite_border Bewaar foto. bekijk model en prijs Licht grafmonument van glas. vanaf € 3675 favorite_border Bewaar foto. bekijk model en prijs Zerk met golvende glasplaat. favorite_border Bewaar foto. bekijk model en prijs Modern zuilen gedenkteken met foto op glas. vanaf € 3900 favorite_border Bewaar foto. bekijk model en prijs Natuurlijk gedenkteken. favorite_border Bewaar foto. bekijk model en prijs Glazen grafmonument met zonnebloem en foto. vanaf € 5400 favorite_border Bewaar foto. bekijk model en prijs Lichte ruwe gedenksteen en blauw glas. vanaf € 3720 favorite_border Bewaar foto. bekijk model en prijs Grafmonument met vlinders van RVS. vanaf € 3290 favorite_border Bewaar foto. bekijk model en prijs Grafstenen glas. vanaf € 3900 favorite_border Bewaar foto. bekijk model en prijs Grafzerk met glasplaat.
Grafstenen - Steenhouwerij Krul.
De fundering van een grafmonument of grafsteen moet goed zijn. Dit is misschien wel het meest belangrijke en ondergewaardeerde aspect van een grafmonument. Dit geldt voor het binnenwerk van het grafmonument, maar zeker ook voor de fundering op de begraafplaats zelf.
Glazen grafmonumenten - Alpha Natuursteen.
Bent u op zoek naar een uniek en bijzonder grafmonument? Dan is een gedenkplaat van glas in combinatie met een natuursteen een mooie oplossing. Glas is prachtig als grafsteen en goed te combineren met andere materialen, zoals graniet, zwerfkeien, ruwe stenen, brons, marmer, rvs en nog veel meer.

Contacteer ons