Resultaten voor grafmonument glas

grafmonument glas
Grafsteen glas Top kwaliteit glasmonumenten - Ewijk grafstenenEwijk Grafstenen. Grafsteen glas Top kwaliteit glasmonumenten - Ewijk grafstenen.
Grafsteen met glas van Ewijk Grafstenen. Glazen gedenktekens zijn duurzaam en weerbestendig. Veel mensen geven dan ook de voorkeur aan een grafsteen met glas. Dit kan een grafsteen zijn gemaakt van glas of een combinatie met andere materialen. Wilt u graag een glazen grafsteen ontwerpen? Kom dan bij onze vestigingen langs voor een vrijblijvende afspraak. Samen met u ontwerpen we op basis van uw wensen een glazen grafmonument.
grafsteen glas
Glazen grafmonumenten - Veluwehof Natuursteen.
Bij het maken van glazen grafmonumenten zijn veel dingen mogelijk. Zo is het mogelijk om de glasplaat in verschillende vormen te krijgen, maar ook in verschillende kleuren. Het is ook mogelijk om de glasplaat geknabbeld te krijgen, dit houdt in dat de glasplaat ruw is of de buitenzijde ruw is gemaakt. Dit kan erg mooi zijn i.c.m. een ruwe steen. Het is ook mogelijk om uw monument te verrijken met bijbehorende accessoires. Deze kunnen wij op een mooie wijze bevestigen of verwerken in het grafmonument. Combinatie van glazen grafmonumenten. een ruwe steen. Een ruwe steen Verde Alverso waarop een glazen plaatjes is gemaakt met RVS afstandshouders. Het monument heeft een omranding die gemaakt is van flagstones. Glasmonument bestaande uit een RVS schermrand gevuld met diverse gekleurde glassteentjes. De letterplaat is gemaakt van een glazen plaat voorzien van een RVS tekstband. Grafmonument bestaande uit een gezoete grondplaat van zwart graniet.
contatti su google
Grafmonument van glas - Glas Atelier Jan Hooghiemstra.
Een bijzonder grafmonument van glas als resultaat van een persoonlijke werkwijze. Glas is er en ook weer niet; glas is niet overheersend, maar bescheiden en decoratief.Glas leent zich uitstekend om te dienen als materiaal voor de vervaardiging van grafstenen en gedenkmonumenten.
Glazen grafmonumenten: betaalbare collectie Artiverre.nl.
De veelzijdigheid van het materiaal en in ons atelier aanwezige kennis en techniekbeheersing maakt het mogelijk nagenoeg alle individuele wensen te vertalen in glas. In samenspraak met de nabestaanden maakt Artiverre een uniek en persoonlijke gedenkteken. Door alle bewerkingen, van ontwerp tot plaatsing, in eigen beheer uit te voeren blijven onze prijzen laag. Dit heeft geresulteerd in onze betaalbare huiscollectie. Artiverre stelt hoge eisen aan de bewerkingen van het glas. Het eerste monument werd in de periode eind jaren negentig geplaatst en daarmee heeft Artiverre een grote technische voorsprong op andere producenten genomen. Hiermee zijn opdrachtgevers verzekerd zijn van een uitstekend eindresultaat, waar wij dan ook uitstekende garantie op geven. Alle bewerkingen vanaf het ontwerp tot en met de plaatsing worden in eigen beheer uitgevoerd en dit garandeert een optimale kwaliteitsbewaking. Artiverre glasatelier is een bedrijf dat beschikt over alle moderne productiemiddelen en het juiste vakmanschap. Waarom een glazen grafmonument?
Glazen gedenktekens - Dejastone.
Search this website search. Home Gedenktekens Glazen gedenktekens. Hieronder ziet u voorbeelden van glazen grafmonumenten. Glas in grafmonumenten.: zandstralen van letters en afbeeldingen. glasfusing is, een glaskunsttechniek waarbij onder hoge oventemperaturen glas versmolten wordt. zandstralen van letters of afbeeldingen die ingekleurd kunnen worden met emaille. combinaties met natuursteen, rvs en aluminium zijn ook mogelijk. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.
Exclusieve Glazen Grafsteen, Glazen Grafmonumenten en gedenktekens.
We kunnen deze glazen grafmonumenten natuurlijk wel gebruiken als inspiratie voor een nieuwe en unieke gedenksteen in glas. Heeft u misschien al een globaal idee gevormd over hoe de glazen grafsteen eruit moet komen te zien? Gaat u dan met mij vrijblijvend in gesprek. Wees nauw betrokken bij de ontwikkeling van glazen grafmonument of grafsteen glas.
Grafmonument - GreenLeave.
Raad van Advies. Bij een begrafenis kiezen de meeste mensen voor een natuurstenen grafmonument. Wist u dat het heel goed mogelijk is om een bestaand natuurstenen monument opnieuw te gebruiken? Omdat de milieu impact van grafstenen bij een uitvaart aanzienlijk is, is GreenLeave het landelijke initiatief Circle Stone gestart. De grafsteen bestaat in de meeste gevallen uit graniet, dat in Azië gewonnen wordt.
De Monumenten tuin te Dordrecht Grafstenen Grafmonumenten.
Stijlvol, bijzonder, beschilderd, handgemaakt, keramisch, glas. Het aanbod van urnen is groot en divers naar materiaal, vorm en kleur. Een grafdecoratie is niet zomaar een versiering, maar veelmeer een waardevol symbool. Een tastbare bundeling van uw zorg en waardering voor de overledene. Kwaliteit als blijvende herinnering: Natuursteenbedrijf De Monumententuin voert het keurmerk Natuursteen. Dat betekent dat uw gedenkteken aan de hoogste eisen voldoet. Luistert nauwkeurig naar uw wensen en voert uw opdracht deskundig en nauwgezet uit. Natuursteenbedrijf De Monumententuin. Meer over ons. Bent u op zoek naar een grafmonument, grafsteen, grafdecoratie of urn. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Natuursteenbedrijf De monumententuin heeft ruime ervaring in het ontwerpen, vervaardigen, plaatsen, onderhouden en desgewenst restaureren van gedenkplaatsen. Naast een bestaande collectie kunt u bij ons ook terecht voor eigen, persoonlijke ontwerpen voor grafmonumenten.
Glazen grafmonumenten.
Glasmonument op granieten sokkel GR021. Diverse technieken zijn toegepast in dit glasmonument. Glasmonument op granieten sokkel GR022. Enkele glasplaat van helder glas met de vorm van de roos uitgesneden uit de glasplaat. Glasmonument regenboog GR012. Glazen grafsteen regenboog en een blauw gekleurde glasplaat voor het aanbrengen van de inscriptie. Enkele grafmonumenten grafstenen. Familiegraf dubbele grafmonumenten. Voor iedere overtuiging. Eigen ontworpen grafsteen. Grafstenen met RVS, staal en brons. Grafsteen accessoires en maatwerk. Ornamenten bronzen sculptures. Foto's, afbeeldingen en gravuren. Lantaarns en grafkaarsen. Graf b loembakken. Alles over grafstenen. Onderhoud en renovatie grafsteen. Naamtegel toevoegen op bestaand grafmonument. Inscriptie bestaand graf toevoegen. Bijzondere en persoonlijke grafzerken. Exclusieve grafmonumenten en grafstenen. Bekijk ons ruime assortiment. Grafsteen kopen De aanschaf van een grafmonument.

Contacteer ons