Resultaten voor kappers

kappers
kappers - Traduction en français - exemples néerlandais Reverso Context.
Sinelco levert professioneel materiaal voor kappers en schoonheidsspecialisten aan groothandels. Sinelco fournit aux commerces de gros du matériel professionnel destiné aux coiffeurs et spécialistes de la beauté. et spécialistes de la beauté." Dit zijn de favoriete producten van onze kappers en consumenten.
wkk werking
Kappers opnieuw open, ook winkelen zonder afspraak is weer toegelaten: Eindelijk" - ROB-tv.
Bij de meeste kappers is het een goeie eerste dag, maar de grote drukte verwachten ze pas over twee weken, bij de heropening van de horeca. Nog altijd niet duidelijk wie drie mensen in Kessel-Lo heeft omgebracht: Houden" alle pistes open."
Vanaf 13 februari kappers terug open, vakantieparken en campings vanaf 8 februari Gemeente Merelbeke.
Nieuwsbericht: 5 Februari 2021. Vanaf 13 februari kappers terug open, vakantieparken en campings vanaf 8 februari. Het Overlegcomité heeft beslist dat de kappers vanaf 13 februari onder zeer strikte omstandigheden kunnen heropenen, ook buitenactiviteiten in dierenparken zijn vanaf dan toegelaten.
Nog maar pas open, maar kappers zijn niet tegen harde lockdown De Standaard.
De woorden van premier Alexander De Croo Open VLD zijn nog geen twee maanden oud of donkere wolken pakken zich alweer samen boven de kappers en andere niet-medische contactberoepen. De kappers merkten meteen dat er geruchten opdoken over een nieuwe lockdown: plots werden weer massaal afspraken geboekt.
Kappers Lifestyle Drinks Sint Niklaas.
Een kapsel dat niet natuurlijk oogt en thuis niet zelf te onderhouden is, is onze ergste nachtmerrie. Het team van De Ruyte Kappers is geobsedeerd door de perfecte look voor iedere klant. We nemen de tijd voor een persoonlijk gesprek, luisteren naar de behoeften van de klant en vertalen deze naar het gewenste resultaat.
Opluchting bij kappers en schoonheidsspecialisten: contactberoepen mogen weer open vanaf 26 april - ROB-tv.
Opluchting bij kappers en schoonheidsspecialisten: contactberoepen mogen weer open vanaf 26 april. Embed deze video. Ook goed nieuws voor de contactberoepen, want zij mogen op 26 april opnieuw de deuren openen. Een grote opluchting dus voor de kappers en schoonheidsspecialisten in onze regio.
Overlegcomité versoepelt maatregelen: kappers openen op 26 april, terrassen op 8 mei - TVOOST.
Overlegcomité versoepelt maatregelen: kappers openen op 26 april, terrassen op 8 mei. Heropening horeca Overlegcomité Versoepeling. Embed deze video. De contactberoepen mogen op 26 april terug de deuren openen, en de terrassen gaan open op 8 mei. Dat heeft het overlegcomité beslist.
Kapper OCMW Schoten.
Je kan langskomen bij de kapper in dienstencentrum Cogelshof elke vrijdagvoormiddag en in dienstencentrum t Dorp donderdag en vrijdag in de namiddag. Mis en plis, incl. wassen, knippen, brushen. wassen, knippen, brushen. Gebruikmaken van deze dienst kan enkel op afspraak via 0475 92 48 84.
Sluiting van kappers en andere niet-medische contactberoepen VAPH.
Opleidingen en evenementen. Sluiting van kappers en andere niet-medische contactberoepen. 24 Mar 2021. Sluiting van kappers en andere niet-medische contactberoepen. Het Overlegcomité van 24 maart heeft beslist dat niet-medische contactberoepen - waaronder kappers, pedicure en dergelijke - opnieuw moeten sluiten.

Contacteer ons